Velkommen i FAKTIs dejlige have

Deltag i et fællesskab med andre kvinder omkring at dyrke, nyde og passe haven

Du kan bruge FAKTIs have på mange forskellige måder. Du kan få fingrene i jorden og dyrke alt fra tomater, græskar og chili til mynte og sommerblomster.

Vi samles omkring vores bålsted, lerovn og udekøkken og tilbereder friske måltider og bager brød. Når der er grøntsager, urter og bær i haven, bruger vi dem. I et andet hjørne kan du vælge at slappe af og nyde en kop the i stilhed blandt rosenbuske eller i skyggen af det gamle Ahorntræ.

I FAKTIs have gror mange planter fra forskellige egne af verden. Der er f.eks. safran fra Afghanistan og Helleborus fra Bosnien. Der er også mange spiselige bær i haven. Vi har et drivhus, hvor vi kan hygge os i læ med hinanden, med the, strikketøj eller andet, og hvor vi kan dyrke planter der kræver mere varme end det danske klima tilbyder.

FAKTIs have ligger 50 meter fra vores hus. Fra april til oktober er vi meget i haven og du er velkommen til at være med!

Haven er et godt sted at øve sig på at snakke dansk. Der kommer kvinder med mange forskellige sprog, men vores fællessprog i haven er dansk.

 

Der er fælles yoga og afspænding i haven i sommerhalvåret