FAKTIS have er åben – kig ind

Kom og vær med til åben have
Fællespisning eller familiedage i haven i løbet af sommerhalvåret, hvor vi mødes omkring forskellige natur- og haveaktiviteter såsom bålmad, frøbytte, plantemarked, minihaver, frøbomber, insekthoteller mm. Vi ser haveglæde som noget helt universelt og glæder os til at møde naboer fra lokalområdet og andre i vores skønne have. Se opslag i kalenderen her på siden eller læg mærke til vores skilt ved vejen til sommer.

Bliv frivillig
Har du lyst til at gøre en forskel for en stor gruppe kvinder og samtidig nyde nogle grønne timer i godt selskab? Vi har brug for hjælp fra frivillige til:

Det praktiske arbejde i forbindelse med åben have
Færdigetablering af haven samt løbende praktiske opgaver i haven. Det drejer sig særligt om tømmeropgaver og tungere opgaver som at fylde højbede med jord.

Arbejdsdage, hvor vi planter, bygger og reparerer?
Kontakt mette@fakti.dk

Bidrag til haven

Har du fået noget i overskud efter oprydning i dit haveskur eller giver din have overskud af planter og frø, du ikke selv kan bruge, så tager vi med stor glæde i mod ting som haveredskaber, græsslåmaskine, økologiske grøntsags- og blomsterfrø, brænde, gode havebøger og -blade, båludstyr og solsejl mm.